Ksenija Benedetti

Ksenija Benedetti je bila julija 2000 prvič imenovana za šefinjo Protokola Republike Slovenije. V osemnajstih letih je s sodelavci pripravila in izvedla okrog 800 obiskov na najvišji ravni ter okrog 130 državnih proslav. Vrhunec njenega strokovnega dela je bila protokolarna in logistična priprava predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije, priprava in izvedba obiska britanske kraljice Elizabete II. ter obiski mnogih drugih visokih državnikov. Danes predava različnim javnostim in svetuje v svetu gospodarstva, podjetništva in politike. Je izredna predavateljica na Univerzi na Primorskem in Vodja Akademije za poslovni protokol ter avtorica dveh knjig: Protokol, simfonija forme in Kažipoti, sonatina o odnosih in kulturi srca.

Tanja Skaza

je solastnica podjetja Plastika Skaza d.o.o ter Skaza IP. Po petnajstletnem delovanju v podjetju Skaza se je odločila za naslednji korak na svoji karierni poti in ustanovila Inštitut Skaza, katerega poslanstvo je čim več srečnih in zadovoljnih ljudi, s tem, kdor so in v tem, kar počnejo. Poslovni partnerji jo poznajo kot prenašalko izkušenj, znanj in življenjsko motivatorko. Nagrajena je bila za Najboljšo predavateljico, Mlado managerko, evropsko Naj managerko. Je pristna, pogumna, vztrajna vizionarka. Kot predavateljica je nastopila na več kot 300 konferencah. Opravila je več kot 2000 letnih pogovorov z zaposlenimi. Je idejna vodja ter implementatorka na trgu za blagovni znamki Organko in Skaza Outdoor. Tanja Skaza verjame, da je lahko vsak od nas vsak dan boljša oseba. VSE SE DA!

Dušanka Uhan

je diplomirana ekonomistka, strokovnjakinja s področja dohodnine in prispevkov za socialno varnost. Svojo poklicno pot je začela v računovodstvu srednje velike družbe, nadaljevala pa v javni upravi. Pri svojem delu uspešno združuje znanje pridobljeno v gospodarstvu in kasneje v javni upravi. Občasno tudi predava, predvsem s področja predlaganja REK obrazcev in obdavčitev dohodkov iz delovnega razmerja.

Boris Kalin, Saop

je strokovnjak za področje koordinacije poslovnih funkcij znotraj proizvodnih in trgovskih podjetij. Ima več kot 30 let izkušenj iz vodenja proizvodnje, ki jih je med drugim pridobival v podjetjih Fructal in Incom. Danes v podjetju Saop svetuje različnim slovenskim proizvodnim, trgovskim in storitvenim podjetjem na področju organizacije dela, vodenja kakovosti, optimizacije in implementacije informacijskih sistemov v podjetjih.

Irena Kamenščak, BDO

je zaposlena v družbi BDO Svetovanje d.o.o. in ima dolgoletne ter pomembne izkušnje na področju davčnega svetovanja, delovnega prava, prava socialne varnosti, gospodarskega in obligacijskega prava. Svetovalne storitve opravlja tako za stranke v Sloveniji, kot tudi za stranke iz tujine. Prav tako ima veliko izkušenj pri opravljanju preventivnih in skrbnih davčnih pregledov pri družbah iz različnih dejavnosti.

Petra Mlakar, Modri nasvet

je samostojna davčna svetovalka v družbi Modri nasvet d.o.o. Pred tem je vodila Oddelek za davčno svetovanje v mednarodni družbi Deloitte &Touche d.o.o. V letu 2000 je opravila strokovni izpit po predlogu smernice EU o zaščiti in strokovnem imenu davčnega svetovalca pri Davčno finančno raziskovalnem inštitutu v Mariboru. Bila je tudi predsednica Društva davčnih svetovalcev Slovenije ter predsednica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije. Opravlja storitve davčnega svetovanja s področja dohodnine in davka od dohodkov pravnih oseb. Sodeluje v davčnih postopkih zoper davčne zavezance in opravlja davčne preglede pri pravnih osebah. Predava na seminarjih z davčno in finančno tematiko.

Tanja Urbanija, BDO

je davčna svetovalka v BDO svetovanje d.o.o. V letu 2001 je pridobila certifikat za uspešno opravljen izpit za davčnega svetovalca, ki ga podeljuje Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije. Objavlja članke v strokovnih publikacijah in sodeluje pri pripravi in izvedbi številnih strokovnih predavanj. Izkušnje ima na področju svetovanja, načrtovanja in zastopanja v davčnih inšpekcijskih nadzorih. Svetuje predvsem na področju DDV. Kot soavtorica je objavila pet knjig, od tega eno v tujini.

Darinka Kamenšek

je dekanja na Visoki šoli za računovodstvo in finance. Do leta 2019 je bila direktorica podjetja ABC Revizija in notranja državna revizorka. Ima dolgoletne izkušnje pri reviziji. Svojo poslovno pot je začela v Abecedi d. o. o. kot pripravnik v reviziji in nadaljevala svojo pot v reviziji. Od leta 2002 naprej je pooblaščena revizorka z veljavno licenco za delo. Leta 2002 je magistrirala na Ljubljanski Ekonomski fakulteti s področja revizije. Poleg tega ima bogate izkušnje na izobraževalnem področju. Na Visoki šoli za računovodstvo je nosilka in predavateljica posameznih strokovnih predmetov. Predava tudi na drugih visokošolskih zavodih ter na različnih strokovnih seminarjih, konferencah in kongresih.

Maja Prebil

je odvetnica in partnerica v Odvetniški družbi Potočnik in Prebil o.p., d.o.o. in je specializirana na področju prava javnih naročil in gradbenega prava. S tema pravnima področjema se ukvarja tako s praktičnega vidika, kakor tudi s teoretičnega. V svojem poklicnem življenju svetuje strankam že v fazi priprave ponudb in sklepanja pogodb, redno pa zastopa stranke pred sodiščem, kar ji omogoča dobro poznavanje praktičnega vidika uporabe prava javnih naročil in gradbenega prava. Redno se ukvarja tudi s publicistično dejavnostjo, saj je avtorica številnih strokovnih člankov s področja javnega naročanja.

Andreja Samec Koderman

Andreja zagovarja stališče, da je urejena delovnopravna dokumentacija temelj vsake organizacije. Kot kadrovska revizorka je pomagala velikemu številu slovenskih podjetij pri vzpostavitvi varnih delovnopravnih temeljev. Andreja je specializirana na področju izvedbe kadrovskih revizij, priprave kompleksnejših fleksibilnih sistemizacij delovnih mest, motivacijskih sistemov nagrajevanj, kompetenčnih modelov, modelov razvoja kadrov, organizaciji dela in delovnega časa ter zasnove kreativne in navdihujoče promocije zdravja v podjetjih. Je licencirana PXT svetovalka na področju razvoja in planiranja karier. Leta 2015 in 2017 je kot edina slovenka na svetovnem kadrovskem kongresu v Mumbaju dvakrat zapored prejela prestižno nagrado za prepoznavanje in vodenje talentov.

Edita Golob

je direktorica in lastnica podjetja Pro fin, finančno poslovni center d.o.o., ki deluje uspešno v obliki računovodskega servisa in svetovalnega centra majhnim, mikro in srednjim podjetjem ter samostojnim podjetnikom. Je tudi davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predavateljica na različnih kongresih, dogodkih in občasno na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Davčno svetuje na različnih področjih davkov in računovodstva, tudi preoblikovanja sp v d.o.o., optimizaciji poslovanja podjetij… Ima več kot 25 let delovnih izkušenj na področju računovodstva.

Uroš Žohar

je svetovalec za CRM v podjetju Intera, ki meni, da sta ključna dejavnika za uspeh vsakega podjetja dva: odlično poznavanje kupcev in jasno definiran prodajni proces. Svoje široko tehnično in strokovno znanje z desetletnimi izkušnjami na področju CRM najraje prenaša v prakso. Po številnih uspešno izvedenih projektih vpeljave v podjetja različnih panog se je danes pripravljen spoprijeti z izzivi vsakega podjetja.

Martina Copot

je področna svetovalka v Oddelku za odločanje o pravicah na Direkciji Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Več kot 18 let je vsebinska skrbnica obračuna nadomestil plač v breme obveznega zdravstvenega zavarovanja. Sodelovala je pri vzpostavitvi oddaje zahtevkov za refundacijo nadomestil plač prek sistema SPOT, pri uvedbi elektronskih bolniških listov in elektronskih prijav nezgod in poškodb pri delu. Je soavtorica Pravilnika o uveljavljanju izplačila nadomestila plače iz obveznega zdravstvenega zavarovanja na zahtevo delodajalca. Skupaj s svojimi sodelavci pomaga delodajalcem, računovodskim servisom in programskim hišam pri reševanju vsebinskih vprašanj s področja obračuna in refundacij nadomestil plač.

Štefka Eržen, Saop

je strokovnjakinja za področje računovodstva, davkov, osnovnih sredstev in digitalizacije. Zadnjih 15 let je vodja podpore za področje računovodstva (za produkt Opal). Dnevno je vpeta v razvoj programa Opal in vodi implementacijske skupine. Za stranke pripravlja tudi vsebinske seminarje, kjer jim na praktičnih primerih predstavi rešitve in novosti v sistemu Opal.

Matija Ščuka, Saop

je svoje prve izkušnje z računovodstvom pridobil z delom v družinskem računovodskem podjetju. V podjetju Saop se je najprej pridružil podpori Minimax, kmalu pa postal tudi vodja omenjenega oddelka. Danes opravlja funkcijo produktnega vodje, saj je zadolžen in odgovoren za strategijo razvoja programa Minimax.

Nina Remškar, Saop

Nina je svetovalka za področje Saop Knjigovodstvo. Dela v podpori in s tem uporabnikom dnevno pomaga pri odpravljanju težav, s katerimi se srečujejo pri delu s Saop programi. Poleg tega pri strankah izvaja implementacije programov in predava na seminarjih.

Marko Vučko, Saop

je strokovnjak za področje knjigovodstva. Po izobrazbi je diplomirani ekonomist, smer računovodstvo. Bogatijo ga 11-letne delovne izkušnje na področju javnega računovodstva. Dela kot svetovalec in dnevno pomaga strankam pri premagovanju izzivov na področju knjigovodske podpore.

Marjan Obreza, Saop

je strokovnjak za področje trgovine in proizvodnje. Po izobrazbi je diplomirani inženir računalništva in informatike. Dela v podpori in uporabnikom dnevno pomaga pri odpravljanju težav, s katerimi se srečujejo pri delu s programi Saop.

Martina Peric, Saop

je strokovnjakinja za področji Saop Plače in Kadrovska evidenca. Že od leta 2000 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom pri njihovem vsakdanjem delu. Uspešno predava na začetnih in naprednih seminarjih, tako klasičnih kot spletnih. Udeleženci jo hvalijo zaradi dostopnosti, strokovnosti ter velike količine znanja. Poznana je kot dobra poznavalka programov, saj kot projektantka sodeluje tudi pri razvoju in testiranju.

Jana Blažič, Saop

je strokovnjakinja za področje Saop iCenter Plače. Po izobrazbi je ekonomistka, izkušnje pa si je nabirala tudi v računovodskih servisih. Od leta 2005 izvaja implementacije programov ter pomaga uporabnikom programov Saop pri njihovem vsakdanjem delu. V zadnjih letih se je pridružila ekipi razvoja, kjer aktivno sodeluje pri razvoju programov na področju plač in kadrovske evidence.

Maja Rajer Obid, Saop

je po poklicu univerzitetna diplomirana pravnica. Podjetju Saop, kjer deluje kot svetovalka in vodja podpore za program Minimax, se je pridružila leta 2018. S svojim znanjem in bogatimi izkušnjami uporabnikom svetuje in pomaga pri vsakdanjem delu s programom.

Štefka Korade Purg

ima več kot 35 let delovnih izkušenj v državni upravi, kjer je opravljala različne naloge na področjih organiziranosti in sistemskega urejanja uprave in javnega sektorja, upravljanja kadrovskih virov s posebnim poudarkom na izvajanju in dograjevanju sistema javnih uslužbencev in tudi plačnega sistema ter sistemizacije delovnih mest, med drugim je opravljala tudi najzahtevnejše vodstvene naloge. Sodelovala je tudi v številnih projektnih in drugih skupinah, pri pripravi različnih sistemskih rešitev na področju organizacije in delovanja javnega sektorja. Teoretične in sistemske izkušnje je nadgradila s praktičnimi izkušnjami na zahtevnih delovnih mestih, kjer je vsakodnevno v praksi uporabljala znanja na področju organiziranosti in delovanja uprave, sistemizacije delovnih mest in plač ter finančnega poslovanja uprave. Je tudi avtorica različnih prispevkov z navedenih področij. Kot predavateljica sodeluje tudi v procesih izpopolnjevanja in usposabljanja javnih uslužbencev in študentov, prav tako sodeluje na konferencah in posvetih doma in v tujini.

mag. Martina Resnik

je vodja Sektorja za statistiko in informiranje, ki je pooblaščen za zbiranje, obdelovanje in zagotavljanje javnosti letnih in zaključnih poročil, poročil o prostovoljstvu in poročil o financiranju volilnih oz. referendumskih kampanj. Drugo področje dela pa je zbiranje podatkov za statistična raziskovanja, podatke za administrativne vire in podatke iz plačilnega prometa. Veliko izkušenj ima iz gospodarstva, predvsem s področij računovodstva, financ, kontrolinga in informatizacije poslovnih procesov.

Zakaj na XXL konferenco?

Sproščenost, kakovost ter strokovnost so naša glavna vodila.
Preverite, kaj smo letos pripravili za vas.

PROGRAM DOGODKA