Pogosta vprašanja | XXL konferenca
Kako bo na dogodku poskrbljeno za varnost?

Vaše zdravje, varnost in dobro počutje so na prvem mestu, zato bomo zagotovili pogoje, da bo dogodek potekal varno (in zdravo). Zaradi preventivnih (covid) ukrepov je za udeležbo na dogodku zahtevan PCT pogoj. Poleg tega bodo v kongresnih prostorih skladno s priporočili NIJZ nameščeni razkuževalniki, poskrbljeno bo za ustrezno prezračevanje in varnostno razdaljo. Prosimo vas, da na dogodku upoštevate navodila organizatorja, saj bomo tako vsi skupaj poskrbeli za prijetno (in varno) druženje.

 

Kaj predstavlja “izpolnjevanje pogoja PCT”?

Za udeležbo na kongresnih dejavnostih (med katere spada tudi XXL konferenca)  je po trenutno veljavnih predpisih zahtevano izpolnjevanje pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani). 

 

Ali bo mogoče na dogodku opraviti testiranje?

DA. Za vse, ki bi se želeli testirati s hitrim antigenskim testom, bomo na dan dogodka v četrtek in petek (zjutraj med 8.00 in 9.00 uro) v Hotelu Bernardin organizirali testiranje. Cena testiranja znaša 12 € po osebi.  POMEMBNO: PCT pogoj je obvezen za vstop v celotni hotelski kompleks in ne le za dostop do prostora, kjer se bo odvijala XXL konferenca (zahtevan je torej ob vstopu v jedilnico, za “check-in” v sobe, druge hotelske storitve). 

 

Ali lahko opravim hitro testiranje v hotelu, če koristim organizirani avtobusni prevoz? 

NE. V primeru, da se na dogodek odpravljate v okviru našega organiziranega prevoza, morate pogoj PCT izpolnjevati že pri vstopu na avtobus, zaradi česar vam svetujemo, da testiranje opravite 1 dan pred odhodom na konferenco. 

Imate vprašanje za nas?

Kontaktirajte nas in z veseljem vas bomo poklicali.

KONTAKT